9.4 C
București
vineri, 3 decembrie 2021 - 21:41
No menu items!

RADET începe probele pentru furnizarea căldurii

spot_img

Probele se vor desfășura în toate sectoarele Capitalei, pe o perioadă de trei zile

RADET

Reprezentanții Regiei Autonome de Distribuție a Energiei Termice (RADET) au anunţat că de miercuri vor efectua probe la cald în sistemul centralizat de încălzire. Probele – care vor dura trei zile – se vor desfăşura  în toate sectoarele din Bucureşti.

Oficialii RADET au precizat luni, într-un comunicat de presă, că probele se vor desfășura pe o perioadă de trei zile, prilej cu care va fi efectuată și echilibrarea sistemului de transport și distribuție a energiei termice.

Potrivit legislaţiei în vigoare, începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 – 06.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade Celsius sau mai mici.

Totodată, asociațiile de proprietari sunt rugate să verifice poziția vanelor. Iar bucureștenii care nu doresc, momentan, să beneficieze de energie termică pentru încălzire pot să limiteze ori să refuze acest serviciu închizând vanele rețelei.