7.4 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 10:22

“Rabla” pentru firme, amânat cu o săptămână

rabla

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a anunţat, joi, că a modificat data de la care pot fi depuse dosarele de înscriere în programul “Rabla” pentru instituţii publice şi persoane juridice, deschiderea sesiunii urmând să aibă loc pe 30 aprilie.

Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă modificarea datei de depunere a dosarelor pentru persoane juridice şi instituţii publice. Data deschiderii sesiunii pentru persoanele juridice şi instituţii publice va fi 30 aprilie 2014, conform dispoziţiei preşedintelui nr. 224/17.04.2014.

Administraţia Fondului pentru Mediu

comunicat de presă

AFM anunţa miercuri că sesiunea de depunere şi validare a dosarelor pentru persoanele juridice şi instituţiile publice din Programul de stimulare a înnoirii parcului auto naţional 2014 va fi deschisă pe 23 aprilie.

Potrivit AFM, dosarele se vor depune la sediul Administraţiei Fondului pentru Mediu, până la 1 septembrie 2014. Lista persoanelor juridice şi a instituţiilor publice validate să participe în programul “Rabla 2014” va fi publicată pe site-ul www.afm.ro.

Persoanele juridice şi instituţiile publice interesate pot consulta Ghidul de finanţare publicat pe site-ul administraţiei, în care sunt prevăzute atât condiţiile de eligibilitate, cât şi documentaţia necesară pentru înscrierea în program. AFM a alocat, în acest an, 3.000 de tichete pentru persoane juridice şi instituţii publice.

Programul “Rabla 2014” pentru persoane fizice a început în 8 aprilie.

R.D.