8.3 C
București
joi, 18 aprilie 2024 - 7:21
No menu items!

RA-APPS: Cererea de chemare în judecată privind evacuarea lui Traian Băsescu este în curs de redactare şi va fi depusă la instanţă

spot_img

RA-APPS anunţă, joi, că cererea de chemare în judecată privind evacuarea lui Traian Băsescu este în curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022, relatează News.ro. Termenul de evacuare din locuinţa de protocol a expirat pe 1 iunie, după ce instituţia a apelat şi la o notificare a lui Băsescu, prin intermediul unui executor.

Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) spune că „cererea de chemare în judecată privind evacuarea Dlui. Traian Băsescu din imobilul – reşedinţa oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, este in curs de redactare şi va fi depusă la instanţa competentă în intervalul 02-06.06.2022”.

„Odată înregistrată la instanţa competentă, cererea de chemare în judecată va primi număr de dosar şi va avea îndeplinite formalităţile de informaţie publică fiind regăsită pe portalul instanţelor de judecată”, mai afirmă Regia în comunicat.

Regia Autonomă „Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat” (R.A.-A.P.P.S.) anunţa, marţi, într-un comunicat oficial, că termenul de eliberare a imobilulul – reşedinţă oficială situat în Bucureşti, Str. Gogol nr. 2, sector 1, transmis lui Traian Basescu prin notificarea nr. 1.145, expiră în 5 zile de la data luării la cunoştinţă de către acesta, respectiv în data de 01.06.2022.

Instituţia spunea, atunci, că în cazul în care fostul preşedinte nu va elibera vila, Regia va formula acţiune în evacuare la instanţă.

Emanuel Stan