21.3 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024 - 19:47
No menu items!

Raț: Trebuie măcar să nu pierdem cu Olanda

spot_img

Răzvan Raţ a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că obiectivul principal al reprezentativei României este să nu piardă meciul cu Olanda. Raț recunoaște, totodată, că adversarii sunt net superiori din mai multe puncte de vedere. E normal ca lumea să se aştepte la un rezultat pozitiv şi cu Olanda pentru că am făcut un meci bun în Turcia. Ce va fi, vom vedea, noi vrem să nu pierdem, pentru că Olanda este favorita acestei grupe şi este peste noi din multe puncte de vedere. Este un meci care pe care, un meci care oarecum decide primul loc al grupei. Vom vedea, eu am încredere, mereu am fost optimist”, a spus jucătorul lui Șahtior Donețk.

El a precizat că este important ca în meciul cu Olanda jucătorii să nu se considere învingători dinainte. „E important să nu zburăm, să fim cu picioarele pe pământ, să fim conştienţi că nu suntem dinainte învingători cu Olanda”.

Raţ doreşte ca suporterii care vor veni la stadion să aibă răbdare cu jucătorii şi să nu îi critice la prima pasă greşită. „Sperăm să mulţumim oamenii care vor veni la stadion şi pe cei care ne vor urmări din faţa televizoarelor. Avem nevoie de suporteri ca să ne susţină, ne bucurăm că am ajuns să jucăm cu 50.000 de oameni în tribună. Va fi o presiune în plus pentru noi pentru că ştim că trebuie să îi mulţumim pe români. Românii se pricep la fotbal şi sper să nu ne taxeze când vom mai greşi vreo minge. De aceea spun că publicul poate fi un atu, dar în acelaşi timp şi o presiune în plus”, a explicat Răzvan Raţ.

Citește și FRF îi roagă pe suporteri să vină în galben la meciul cu Olanda