17.7 C
București
duminică, 29 mai 2022 - 2:22
No menu items!

Răzbunarea unui electrician: „i-a tăiat curentul” în casă polițistului care l-a lăsat fără permis

spot_img

Răzbunarea unui electrician

Un bărbat din Alexandria, angajat al unei firme de prestări servicii în domeniul energiei electrice, a găsit o metodă inedită de a se răzbuna pe poliţistul care i-a luat permisul auto: a mers la locuinţa acestuia, unde a înlocuit contorul electric şi a întrerupt furnizarea energiei electrice.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman, comisar Adrian Ilicea, a explicat că, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, un bărbat în vârstă de 39 ani din municipiul Alexandria a fost prins băut la volanul unei autoutilitare, poliţiştii stabilind că avea o alcoolemie de 0,8 la mie. „Suspectul a fost dus la spital, unde i-au fost recoltate probe de sânge şi i-a fost întocmit dosar penal pentru că a condus băut. La constatarea infracţiunii, şoferul a avut un comportament violent la adresa poliţistului, motiv pentru care pe numele acestuia a fost întocmit şi un dosar penal pentru ultraj”, a declarat comisarul Ilicea.

Potrivit acestuia, miercuri, bărbatul a mers la locuinţa părinţilor poliţistului care l-a sancţionat, a înlocuit contorul electric şi a întrerupt alimentarea cu energie electrică a locuinţei.

„Fără a întocmi documente justificative pentru înlocuirea contorului electric, suspectul i-a spus proprietarului imobilului că i-a întrerupt energia electrică pe motiv că fiul său i-a ridicat permisul de conducere. Victima a depus o plângere penală în acest sens, urmând ca aceasta să fie soluţionată de Parchet”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Teleorman.

R.D.