14 C
București
duminică, 24 octombrie 2021 - 19:10

Răducu Mazăre a fost în vizită la “beciul domnesc”

spot_img

Răducu Mazăre și-a vizitat tatăl în arestul Poliției Capitalei

raducu-mazarefoto: adevarul.ro

Radu Mazăre, care stă în aceeași cameră cu Marian Vaghelie, Silvian Ciupercă dar și alți 5 arestați a primit vizita fiului său, Răducu Mazăre. Acesta spune că tatăl său se simte bine, fumează la geam ca să nu-i deranjeze pe cei din cameră și face glume în continuare, așa cum îl știe toată lumea.

Stă, fumează la geam, a zis că o să iasă cu mâna în sus, ca Statuia libertății, că ține mâna în sus să nu îi afume pe colegi, nu a renunțat nici în arest. I-am adus pachet, m-a cam grăbit că îi era foame, că nu a apucat să mănânce de dimineață. Mai stau și fac glume, citesc, ies afară și mănâncă. Timpul trece altfel, până folosesc toți wc-ul, trec 3 ore. E mai complicat… până tragi apa, dai cu spray, deschizi o țeavă…

Răducu Mazăre

Fiul lui Radu Mazăre a spus că a adus mâncare gătită de bunica lui și mai multe feluri de fructe.

Săptămâna trecută, Radu Mazăre a fost arestat preventiv în dosarul în care este acuzat că a luat mită nouă milioane de euro de la firme pe care le-a sprijinit în obţinerea de autorizaţii. în urmă cu două zile, el a fost suspendat de către prefectul judeţului Constanţa din funcţia de primar al Constanţei, pe care o ocupă de 15 ani.

M. Nedelcu