10.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 1:35

Quintus: Fuziunea dintre PNL și PDL este tehnic imposibilă

spot_img

Președintele de onoare al PNL nu vrea să schimbe numele și identitatea partidului

Quintus_SZ 

Președintele de onoare al PNL, Mircea Ionescu Quintus, susține că ideea fuziunii dintre PNL și PDL ar fi de încurajat, însă din punct de vedere tehnic nu se va putea face o fuziune pentru că cele două partide nu renunță la identitatea proprie, informează stiripesurse.ro. 

Ar fi o idee de susținut (ideea fuziunii n.r.). Ce ne facem însă că cele două partide nu renunță la identitatea lor? Eu sunt membru în Comisia de elaborare a Statutului PNL și am să trec acolo că numele, identitatea și trecutul istoric al PNL sunt de neschimbat. Din punct de vedere tehnic nu se poate realiza o fuziune, deși ar fi de preferat, așa că nu rămâne decât o alianță

Mircea Ionescu Quintus
președinte de onoare al PNL

El i-a transmis lui Antonescu că are rezervat un loc în loja foștilor președinți ai PNL. „Ca un vechi și cunoscător al Statutului nostru, îi spun domnului Crin Antonescu, că în calitate de fost președinte al PNL este membru de drept în Biroul Politic Central, cu drept de a interveni în orice problemă internă a partidului”, a mai spus Quintus.

Întrebat pe cine vede candidat la prezidențiale, Quintus l-a nominalizat pe Iohannis. „Din punctul nostru de vedere îl văd pe domnul Iohannis”.

Valeriu Motoc