11.4 C
București
vineri, 22 octombrie 2021 - 3:52

Psiholog despre Kovesi: „Minte fără să clipească”

spot_img

Șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, „minte fără să clipească”, spune un celebru psiholog din România, care i-a analizat prestația din conferința de presă de acum două zile.

Psihologul Hannibal Dumitraşcu i-a făcut o caracterizare incredibilă șefei DNA, după celebra conferinţă de două ore, de la DNA. „Minte fără să clipească sau minte cum respiră. Asta înseamnă că doamna a pornit cu o obsesie. E obsedată de toate dezvăluirile apărute. Este asediată şi trăieşte destul de tensionat. Dă de înţeles că se poate lua la întrecere cu detectorul de minciuni. Doamna Kovesi vorbeşte cu mâinile”, susține profesorul Dumitrașcu.

Amploarea mişcărilor mâinilor trădează nesiguranţă. Încearcă să-şi ţină ritmul respiraţiei cu ajutorul mâinilor. Un om care gesticulează foarte mult din mâini ţine de un comportament discreţionar. Efortul de a susţine minciunilor pe care le-a spus oboseşte fizic. Când face mişcările de pe un picior pe altul greutatea afirmaţiilor ei spune că ce a spus nu concordă cu realitatea”, a spus Dumitraşcu.

Olimpia Diaconiuc