6.4 C
București
marți, 26 octombrie 2021 - 2:04

PSD va renunța la trandafiri. Vasile Dîncu, despre rezultatul alegerilor locale în București și rebranduirea partidului

spot_img

Președintele Consiliului Național al PSD, Vasile Dîncu, a declarat că nu poate să creadă ca Gabriela Firea a pierdut alegerile din București și a vorbit despre o nouă identitate a PSD. 

„Nu pot să accept ideea că Gabi Firea a pierdut aceste alegeri. În istoria politicii mondiale sunt președinți care au pierdut de multe ori înainte alegeri și au câștigat în ultima fază: Lincoln, de exemplu. Fără să facem comparații istorice, noi nu vom judeca simplist viitoarea candidatură pentru prezidențialele din 2024, pe care intenționăm să le câștigăm și, de data asta, cred că vom fi mai inteligenți decât înainte”, a declarat Vasile Dîncu la Europa liberă. 

Dîncu a sugerat apoi ca PSD va renunța la trandafiri. El a atras atenția că partidul are nevoie de o rebranduire și o schimbare a identității spre o stânga modernă.

„Deocamdată, partidele țin foarte mult la sigla lor, la logo-urile lor și acest lucru e unul bun. Toți trebuie să ne schimbăm, va trebui să ne schimbăm identitățile, iar o stânga serioasă, asumată, cu mulți intelectuali, cu tineri va putea să facă multe în România”, a spus Dîncu.