PSD Suceava susține unitatea partidului și pe actualul președinte

Organizaţia PSD Suceava a decis, în şedinţa Comitetului Executiv Judeţean de vineri, susţinerea unităţii partidului şi a actualului preşedinte la nivel naţional, Liviu Dragnea. 

Într-un comunicat de presă, remis după şedinţă, se arată că organizaţia suceveană a PSD nu agreează divizarea partidului şi disensiunile create, ce riscă să conducă la scindarea partidului. 

„Organizaţia Social-Democrată suceveană nu concepe divizarea PSD în tabere, categoric nu se alătură celor care iniţiază disensiuni ce pot conduce la scindarea sau diminuarea forţei acestui partid. Organizaţia social-democrată suceveană se poziţionează alături de acel PSD cristalizat în mulţi ani, se poziţionează alături de acel PSD care în decembrie 2016 a câştigat încrederea marii majorităţi a românilor printr-un program de guvernare coerent care a deschis României, cetăţenilor acestei ţări, perspectivele unei evoluţii social economice temeinice, iar garanţia implementării acestui program o reprezintă păstrarea structurii actuale a conducerii partidului, păstrarea guvernării şi a majorităţii parlamentare social democrate, fapt realizabil doar prin menţinerea unităţii PSD”, se arată în comunicat.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU