3.9 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 11:33
No menu items!

PSD și PNL au găsit “lucruri care pot să le unească”. Ce au negociat

spot_img

Președintele PNL Florin Cîțu a declarat, joi, la Parlament, după negocierile cu PSD pentru formarea unui nou Guvern, că discuția “a fost bună, am găsit multe lucruri care pot să ne unească”. Așadar, se pare că liberalii și social-democrații au găsit puncte comune, dar liderii PNL au precizat că vor merge la sediul partidului și vor prezenta concluziile.

“Am avut o discuție despre situația în care se afla România și despre soluții. Am discutat despre proiectele care ar putea intra în programul de guvernare. A fost o discutie bună, o primă discuție bună, în care s-au discutat în special proiecte, obiective. Vom merge înapoi în partid și vom prezenta concluziile. (…)Am găsit multe lucruri care pot să ne unească. De exemplu, obiectivele de a găsi soluții pentru crizele din sănătate, din economie. Dacă găsim împreună cu cei de la PSD să facem acest lucru, este ok”, a spus Cîțu.

Întrebat despre discuțiile pe funcții, Florin Cîțu a spus că a fost și “o variantă interesantă”, mai exact “un premier care să se schimbe la doi ani”.

Raluca Dan