7.5 C
București
marți, 2 martie 2021 - 13:09

PSD a preluat întreaga conducere a Primăriei Sectorului 4

Inginerul Dan Bogdan Delegeanu este, începând de marți, noul viceprimar al Primăriei Sectorului 4, prin votul acordat de consilierii locali, după demisia viceprimarului Ştefan Spiridon, membru ALDE.

„Prin votul de astăzi, PSD are o echipă şi mai puternică în conducerea Primăriei Sectorului 4. Programele noastre de investiţii (reabilitarea termică a blocurilor, a străzilor), proiectele de infrastructură, campania de curăţenie, problemele legate de Pasajul din Piaţa Sudului, solicitările evacuaţilor şi noile programe sociale vor avea în inginerul Delegeanu, fost viceprimar al sectorului 4, în perioada 2000-2004, un administrator cu experienţă”, a declarat Daniel Băluţă, preşedintele PSD Sector 4 şi primar interimar.

PSD reprezintă o forţă în administraţia locală, iar cetăţenii vor avea încă un interlocutor cu expertiză. „Dan Bogdan Delegeanu este un partener loial şi un manager cu experienţă, care ni se alătură de azi în echipa administrativă. În timp ce alţii promit, noi facem deja”, a adăugat Daniel Bălăţă.

Valeriu Motoc