PSD are patru variante de premier. Dragnea: Programul de guvernare va suferi modificări

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, după moțiunea de cenzură, că urmează discutarea în Comitetul Executiv Național a propunerilor pentru viitorul premier, precizând că ar fi patru variante, toate din interirorul PSD.

Liviu Dragnea a explicat că nu se pune problema unor probleme de majoritate pentru un nou Guvern. „În zilele următoare avem un CEX şi duminică întâlnire cu grupurile. Să avem o dsicuţie cu colegii aprlamentari şi luni să mergem cu o propunere. Decizia şi în CEX şi în grupurile parlamentare. Discutăm candidatul după ce preş desemnează candidatul ne întâlnim pentru a desemna miniştrii şi programul de guvernare”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a precizat că există, la această oră, patru variante pentru viitorul premier care va fi din PSD, dar acesta va trebui să fie „un om corect, un om responsabil, un om care să nu fie aventurier și un om care să respecte programul de guvernare”.

În privința acestui document pe baza căruia PSD a câștigat alegerile, Liviu Dragnea a subliniat că „programul de guvernare va suferi câteva modificări pentru flexibilizare”.

Valeriu Motoc

NICIUN COMENTARIU