6 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 21:49
No menu items!

PSD iar a dat chix în Parlament cu legea privind data alegerilor generale

spot_img

Reexaminarea legii privind stabilirea de către Parlament a datei alegerilor generale a suferit un nou eșec din cauza PSD.

Pentru a doua zi consecutiv, conducerea Senatului nu a avut cvorum. PSD are majoritate (7 membri din 12), dar restul partidelor au boicotat ședința, iar de la PSD a lipsit Ion Ganea.

Liderul senatorilor PSD, Radu Oprea, a explicat marți, la Antena 3, că senatorul PSD care a lipsit și luni și marți are probleme medicale și s-ar afla pe perfuzii.

„Toate partidele cu exceptia PSD au lipsit azi de la sedinta Biroului Permanent a Senatului. Eu am reusit să vorbesc de dimineata cu dl Ganea si a spus ca este intr-o problema de sanatate care presupune internare. Mi-a spus ca este pe perfuzii, ca va incerca sa intre la ora 13.00 dar nu poate garanta. Eu ii doresc sanatate dlui Ganea si sper sa fie cat mai repede alaturi de noi”, a declarat liderul senatorilor PSD.

El a indicat că nu există o înțelegere între PSD și Cotroceni pentru a nu se amâna alegerile parlamentare stabilite pe 6 decembrie. „Sub nicio forma. O asemenea chestiune este exclusa”, a indicat Radu Oprea.