23 C
București
joi, 7 iulie 2022 - 17:26
No menu items!

PSD i-a cerut baronului de Neamț, Ionel Arsene, să se autosuspende pe perioada anchetei podului prăbușit

spot_img

Partidul Social Democrat i-a cerut liderului de la Neamț, Ionel Arsene, să se autosuspende din formațiunea politică până când procurorii DNA vor finaliza ancheta privind podul prăbușit săptămâna trecută.

Marcel Ciolacu a anunțat, marți, că a vorbit cu președintele Consiliului Județean Neamț, Ionel Arsene, dar nu a precizat dacă acesta va face un pas înapoi, așa cum i s-a cerut.

„Părerea mea e că ancheta trebuie să se desfășoare rapid. Din punct de vedere politic, am vorbit cu domnul Arsene. Nu știu cine are implicare mai mare, cu adevărat. Consiliul Județean este beneficiarul, dar nu este cel care urmărește fazele expertizei. Eu cred că domnul Arsene are maturitatea politică și știu că este un bun coleg și pe perioada anchetei cred că o suspendare a dânsului din funcția de președinte al PSD Neamț ar detensiona acest moment până când vin rezultatele anchetei”, a declarat Ciolacu.

Podul peste râul Siret de la Luţca, din judeţul Neamţ, s-a prăbuşit săptămâna trecută, în timp ce pe el treceau un autocamion cu nisip şi o autoutilitară. Podul a fost inaugurat la sfârșitul anului trecut, beneficiarul lucrărilor executate de o firmă fiind CJ Neamț.

M. Nedelcu