3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 6:50
No menu items!

PSD își va cumpăra sediul din Kiseleff în rate

spot_img

Ponta_SZ-500x332

Partidul Social Democrat (PSD) își va cumpăra sediul central din șoseaua Kiseleff în rate, conform legii, după ce va da un avans de 10%, a anunțat luni președintele partidului, premierul Victor Ponta.

Potrivit acestuia, sediul central al PSD se confundă cu istoria politică a partidului.

“Conform legii adoptate, toate partidele pot să-și cumpere sediile în baza unei evaluări legale. Și evident că PSD vrea să-și cumpere sediul din Kiseleff, pentru că, până la urmă, se identifică cu istoria noastră politică. (…) Din fericire, avem 500.000 de membri și, în mod sigur, PSD își permite și își convinge membrii pentru un proiect atât de important cum este acela de a avea un sediu care se confundă cu istoria noastră. Legea prevede o anumită eșalonare pentru absolut toate partidele politice”, a declarat Victor Ponta.

El a adăugat că atunci când este vorba despre cotizații “nu sunt mulți cu dare de mână”. “Dacă și-au câștigat banii cinstit, nu pot decât să-i felicit”, a spus Ponta.

Potrivit acestuia, PSD este “un partid de mase”. “Să ai peste 450.000 de membri … și, în mod sigur, cumpărarea unui sediu care să fie al tuturor membrilor PSD e bun lucru care ține de cultura noastră organizațională”, a completat președintele PSD.

Lucian Mera