7.4 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 9:57

PSD cere demisia lui Vlad Voiculescu după dezvăluirile zguduitoare de la Spitalul din Sibiu

PSD solicită din nou demisia ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu, după ce s-a descoperit că la un spital din Sibiu bolnavii de COVID-19 era sedaţi şi legaţi de paturi, pentru a nu deranja cadrele medicale.

“Colegii mei sunt îngrijoraţi de ceea ce se întâmplă la spitalul de la Sibiu, unde bolnavii cu COVID erau sedaţi şi legaţi de paturi. Tocmai în oraşul pe care l-a condus preşedintele României. În continuare, ministrul Sănătăţii nu gestionează pandemia. Se fac abuzuri în spitale în timpul conducerii sale de la minister. Cerem în continuare demisia domnului ministru, ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple”, a declarat Ciolacu luni, într-o conferinţă de presă.

Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis dosar penal pentru omor în cazul pacienților cu COVID din secția de terapie intensiva a Spitalului Județean Sibiu.

Un fost angajat al Spitalului a povestit pentru Turnul Sfatului că pacienții au fost omorâți cu zile la secția ATI din cauza ignoranței, a lipsei de profesionalism și empatie, a neștiinței, fiind vorba despre crimă pur și simplu, se arată în material în baza căruia Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a deschis dosar penal pentru omor.