1.2 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 6:35
No menu items!

PSD ar putea fuziona curând cu UNPR. Viorica Dăncilă: luăm în calcul acest lucru

spot_img

Viorica Dăncilă a vorbit azi despre o fuziune cu UNPR pe care o vede posibilă. UNPR este formațiunea condusă de fostul vicepremier Gabriel Oprea. 

Viorica Dăncilă a declarat că ideea de fuziune a venit din partea UNPR., dar că aceasta va fi decisă de membrii Comitetului Executiv Național al Partidului Social Democrat, potrivit Mediafax.

”Este și dorința UNPR-ului. Luăm în calcul acest lucru. Vom discuta acest lucru în cadrul Comitetului Executiv Național. Am văzut dorința mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multor partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Mă bucur că există această dorință de a veni către Partidul Social Democrat”, a declarat Viorica Dăncilă, întrebată fiind despre o eventuală fuziune PSD-UNPR.

Întrebată dacă va fi o fuziune prin absorbție, Dăncilă a afirmat că decizia va fi luată de Comitetul Executiv Național al social-democraților.

În spațiul public au apărut informații potrivit cărora cele două formațiuni politice vor fuziona în perioada imediat următoare.