1 C
București
sâmbătă, 29 ianuarie 2022 - 0:08
No menu items!

Protestatarii de Serviciu

spot_img
  • Andi Topală

Sunt curios câți dintre tinerii frumoși și liberi care ies în stradă contra unei legi a grațierii (unii protestează și contra legii amnistiei!!!!! care nu există) au citit proiectul de OUG.

Sunt curios câți dintre cei care ies ca turma în stradă la proteste au fost afectați de Legea micii reforme în justiție a lui Cătălin Predoiu, prin care dreptul de a ataca o decizie judecătorească, prevăzut de CONSTITUȚIE, era încălcat flagrant. Sunt convins că măcar unul dintre ei a pierdut în instanță, în 2010-2011, contestația împotriva unui contestații față de un proces-verbal al Poliției Rutiere și s-au indignat pentru că legea lui Predoiu le interzicea să atace decizia.

Sunt curios câți s-au arătat indignați de prestația ministrului Raluca Prună, în fața reprezentanților CEDO, unde a blufat cu nonșalanță descalificând România.

Sunt curios câți dintre protestatarii României au fost revoltați, măcar introspectiv, dacă nu în fața blocului sau la o bere cu prietenii, de hotărârea Guvernului Cioloș, pe care l-au aplaudat în fața televizoarelor personale, prin care era prelungită data de obținere a autorizației de securitate la incendiu, fără de care tragedii precum cea care i-a scos în stradă nu pot fi evitate.

Sunt curios câți dintre răzvrătiții care mărșăluiesc pe străzi, profitând de degajarea bulevardelor și piețelor de zăpadă, au fost supărați că statul le-a luat unor români bani pentru Cumințenia Pământului și nu li i-au mai dat înapoi.

Sunt curios câți dintre urlătorii străzii sunt indignați de creșterea aiuritoare și nejustificată a RCA și de protejarea unor societăți de asigurare care le încasează banii fără să-și respecte contractele.

Sunt curios câți și-au certat vecinii de bloc pentru că nu au ieșit din casă să-și deszăpezească intrările în imobil, așteptând lopețile primăriilor.

Sunt curios câți dintre ei au citit „Scrisoarea pierdută” a lui Caragiale pentru a se regăsi în susținătorii lui Dandanache, laolaltă cu protestatarii de serviciu Brânzovenescu, Farfuridi și oamenii lui Cațavencu, luptând contra Guvernului fără a ști de ce.

Măcar în vremea aia nu existau manipulatori de Serviciu.