15.9 C
București
luni, 27 septembrie 2021 - 4:42

Protest în Piața Victoriei, împotriva restricțiilor impuse de pandemie. One man show – Diana Șoșoacă

spot_img

Zeci de persoane protestează, sâmbătă, în fața Guvernului, împotriva restricțiilor impuse de pandemie.

Oamenii protestează împotriva restricţiilor impuse pe durata stării de alertă, a măsurilor luate de către autorităţi şi cer revenirea la viaţa normală de dinainte de pandemie. Cei mai mulți dintre protestatari nu poartă mască de protecție, mulți dintre ei venind și cu copiii la miting.

Printre protestatari se află și senatoarea Diana Șoșoacă. Ea a susținut un discurs în fața manifestanților și le-a spus celor din fața ei: „Nu intru în PSD. Dacă intru în PSD fac măcel!”

Șoșoacă a mai acuzat conducerea centrului de vaccinare din România că nu a gestionat potrivit întreaga campanie.

”Grupul pentru vaccinare nu nici măcar un medic, sunt ba purtători de cuvânt, ba din ministere, din Guvern care nu fac altceva decât să fie colonei și absolut toți fac parte din servicii, d-aia nu am voie să dau numele lor, dar o să dau publicității ce pot, pentru că nu te pui cu un avocat. Sunt oameni care ar trebui să conducă această așa zisă pandemie, pentru că noi nu avem pandemie, nu este nici măcar decretată epidemie în România. Tu nu poți să cerifici o pandemie până nu descoperi că în propria țară ai epidemie. Este o chestie logică, care iese din legislație. Nu mă las până nu sunt demiși acești oameni și nu vom avea niște profesioniști. Justiția lasă de dorit, totul pleacă de lipsa dreptății” a spus Diana Șoșoacă în Piața Victoriei.