27 C
București
miercuri, 27 septembrie 2023 - 13:41
No menu items!

Protest în București, după ce un tânăr de 19 ani a fost spulberat pe trecerea de pietoni

spot_img

A fost protest, marți seară, în Capitală, după ce viața unui tânăr de 19 ani a fost curmată brusc, de un șofer de 69 de ani, care l-a lovit pe o trecere de pietoni.

Locuitorii au ieșit în stradă să ceară autorităților să ia măsuri pentru că în zonă au loc frecvent accidente rutiere. Protestul spontan a blocat circulația timp de aproximativ două ore.

Accidentul a avut loc pe Şoseaua Antiaeriană, după lăsarea întunericului, după ora 19.00. Martorii spun că tânărul traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, când a fost izbit de maşina de pe banda a doua. Impactul l-a proiectat la aproximativ 25 de metri.

Medicii chemaţi de urgenţă au încercat în zadar să îl salveze.

”La data de 11 octombrie a.c., Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șos. Antiaeriană.

Conducătorul unui autovehicul, care se deplasa pe Șos. Antiaeriană dinspre Rond Alexandria către Calea 13 Septembrie, când a ajuns la intersecția cu str. Cojocaru Elena și Vasile a surprins și accidentat un pieton.

În urma impactului, pietonului i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero.

Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație”, a transmis Poliția.

                                                                                                               Adina Silav

SURSA FOTO: Antena 3 CNN