32 C
București
vineri, 12 august 2022 - 17:44
No menu items!

Proprietarul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, omorât și incendiat VIDEO

spot_img

Principalul suspect în acest caz este chiar asociatul omului de afaceri

pompieri_incendiu-500x333

Proprietarul unui restaurant din Centrul Vechi al Capitalei a fost ridicat, vineri, de polițiști, după ce, la jumătatea lunii iunie, l-ar fi omorât pe managerul localului, partenerul său de afaceri. El a dat foc apoi un apartament situat deasupra restaurantului, pentru a crea impresia că victima a murit în incendiu.

Surse judiciare au precizat că într-un apartament situat deasupra unui restaurant de pe strada Gabroveni, care a ars în noaptea de 17 spre 18 iunie, a fost găsit joi cadavrul unui bărbat, înfăşurat într-un material textil.

În urma verificărilor, anchetatorii au constatat căvictima nu a murit în incendiu, ci a fost asasinată.

Poliţiştii Serviciului Omoruri au stabilit că este vorba despre managerul restaurantului, care dispăruse încă din 13 iunie.

Principalul suspect de crimă este chiar proprietarul localului, care și-a omorât partenerul de afaceri în urma unui conflict izbucnit pe marginea unor neînţelegeri legate de bani. După ce ar fi comis crima, patronul ar fi dat incendiat locuinţa. A ars însă cadavrul în altă parte și, după ce pompierii au stins incendiu, l-a dus în apartament pentru a crea impresia că a murit în incendiu.

Incendiul a izbucnit în noaptea de 17 spre 18 iunie, iar pompierii au intervenit atunci cu zece autospeciale.

Aproximativ 50 de metri pătraţi din clădire au fost afectaţi în urma incendiului, iar un pompier a fost rănit de o bucată de tencuială care s-a desprins din acoperiş.

http://www.youtube.com/watch?v=FHcUKRPT43Q

R.D.