4 C
București
marți, 30 noiembrie 2021 - 19:24
No menu items!

Pronunțare amânată în dosarul ICA. Avocații pot depune până joi concluzii scrise

spot_img

Magistrații Curții de Apel București au anunțat, marți după ora 22 că avocații inculpaților au termen două zile să depună concluziile scrise ale pledoariilor lor și ale inculpaților.

Curtea de Apel_SZ

La finalul ultimului termen maraton, de peste 10 ore, după ce au luat cuvântul totți avocații dar și toți inculpații, magistrații au amânat o decizie. După ziua de joi, când sunt așteptate concluziile avocaților, instanța va anunța data pronunțării, prin sistemul Ecris sau prin intermediul biroului de presă.

Decizia Curții de Apel București este definitivă.

În 26 septembrie 2013, Tribunalul Bucureşti l-a condamnat pe Dan Voiculescu la cinci ani de închisoare cu executare. Gheorghe Mencinicopschi, fostul ministru Sorin Pantiş, Corneliu Popa, Cătălin Sandu Jean, Vlad Săvulescu şi Flavius Adrian Pop au fost condamnaţi la şase ani de închisoare cu executare. Instanţa a mai dispus condamnarea la câte cinci ani de închisoare cu executare a lui Gheorghe Sin, Constantin Baciu, Alexandru Petre, Grigore Marinescu şi Vica Ene.

În cursul procesului de la Curtea de Apel, procurorul de ședință de la DNA a cerut majorarea acestor pedepse, până la limita maximă prevăzută.

M.N.