3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 2:54
No menu items!

PROGRAMUL “Zile Gratuite de Vacanţă”: Care sunt ofertele pentru litoral

spot_img

Programul cumulează oferte de tipul “plăteşti cinci nopţi şi stai şase” sau “plăteşti şase nopţi şi stai şapte”

Tarife de la 205 lei pentru sejururile la mare, prin programul “Litoralul pentru Toţi”

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism, Federaţia Patronatelor din Turism şi Asociaţia de Promovare Litoral-Delta Dunării desfăşoară în perioada 18 – 31 august programul “Zile Gratuite de Vacanţă 2014” pentru turiştii care vor să petreacă o vacanţă pe litoral în condiţii avantajoase de preţ.

Astfel, programul cumulează oferte de tipul “plăteşti cinci nopţi şi stai şase” sau “plăteşti şase nopţi şi stai şapte”.

Pachetele pornesc de la 518 lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de două stele din staţiunea Venus, de la 822 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru cinci nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de trei stele din Eforie Nord şi de la 975 de lei/persoană, cu mic dejun, pentru şase nopţi de cazare şi una gratuită, la un hotel de patru stele din staţiunea Mamaia.

Pachetele din programul “Zile Gratuite de Vacanţă 2014” se regăsesc în ofertele majorităţii agenţiilor de turism membre ANAT.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) menţionează că peste 70 de hoteluri de pe litoral au intrat în program.

C.A.