3.1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 19:13
No menu items!

Programul “O săptămână la munte” – ediţia de toamnă începe duminică

spot_img

Programul se va încheia pe 19 decembrie

O saptamana la munte

Turiştii se pot caza în hotelurile de la munte plătind pentru un sejur de cinci nopţi între 160 de lei /loc şi 370 de lei/loc, prin programul “O saptămână la munte”. Copiii de până la şapte ani vor fi cazaţi gratuit.

Reprezentanţii Federaţiei Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) au precizat, într-un comunicat de presă, că, programul are ca scop promovarea turismului montan.

Programul îşi propune să promoveze turismul montan, asigurând accesul la odihnă, la tarife speciale, unui număr cât mai mare de turişti români. Tarifele practicate în cadrul acestui program special de către hotelurile de la munte vor fi neschimbate faţă de anii trecuţi. Aceste tarife sunt cu până la 50% mai mici faţă de tariful de recepţie din această perioadă.

Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc
comunicat de presă

Tarifele pentru un loc, pe un sejur de 5 nopţi, fără masă, sunt următoarele:

  • la hotel, vilă, cabană 2*  – 161 lei/sejur;
  • la hotel, vilă, cabană 3*  – 259 lei/sejur;
  • la hotel, vilă 4*  – 368 lei/sejur.

În cadrul acestei ediţii, sejururile la munte în România la tarife reduse, pot fi achiziţionate şi de turiştii din Republica Moldova.

Biletele pentru aceste hoteluri vor fi puse în vânzare în agenţiile de turism înscrise în program. Listele cu hotelurile şi agenţiile care derulează acest program vor fi actualizate permanent pe site-urile www.fptr.ro şi www.anat.ro.