14.8 C
București
joi, 21 octombrie 2021 - 23:35

Program prelungit cu două ore la metrou pentru suporterii care vor asista pe Arena Națională la partida Franța-Eleveția

spot_img

Paritida Franța-Elveția, ultima găzduită de România pe Arena Națională va avea loc în seara acesata de la ora 22.00. Conducerea Metroului bucureștean a decis să prelungească programul cu două ore pentru cei care vor asista la partidă de pe stadion.

 

Trenurile de metrou vor circula pe toate magistralele după un program prelungit cu două ore.

„Metrorex vine în sprijinul publicului participant la partida de fotbal din faza optimilor de finală din cadrul Campionatului European de Fotbal – EURO 2020, ce se va desfăşura pe stadionul „Arena Naţională” şi anunţă că luni, 28 iunie 2021, trenurile vor circula pe toate magistralele de metrou după un program prelungit cu două ore. Ultimele trenuri de metrou vor pleca din staţiile capăt de magistrală astfel: la ora 01:00 pe Magistrala 1, Magistrala 2 şi Magistrala 3; la ora 01:45 pe Magistrala 4; la ora 01:40 pe Magistrala 5″, se precizează în comunicatul Metrorex.

Conducerea Metrorex mai anunță că intervalul între trenuri va fi de circa 10 -12 minute.

Partida de fotbal Franţa – Elveţia, din faza optimilor de finală a Campionatului European de Fotbal – EURO 2020 este ultima din cele patru găzduite de țara noastră.

România a primit organizarea a patru meciuri din cadrul Campionatului European din 2020 pe Arena Naţională din Capitală: Austria – Macedonia de Nord care a avut loc pe data de 13 iunie, Ucraina – Macedonia de Nord, pe 17 iunie, Ucraina – Austria, pe 21 iunie, iar, luni, pe 28 iunie este programat să aibă loc meciul dintre echipele Franței și Elveției.