38.8 C
București
joi, 18 iulie 2024 - 16:47
No menu items!

Profețiile lui Nostradamus despre invazia ISIS și Al Treilea Război Mondial

spot_img

Profetul francez Nostradamus a prezis dorința ISIS de a domina părți ale Europei prin mișcări care vor declanșa un al treilea război mondial, susțin specialiștii în descifrarea catrenelor lui Michel de Nostredame.

După ce s-a dovedit că a prezis cu precizie ridicarea lui Napoleon și a lui Hitler ca fiind primele două apariții în lume dintre cei trei antihriști. Întrebarea pe care o ridică cercetătorii este dacă profetul secolului XVI a prezis un „al treilea și ultimul” antihrist, mai hidos decât primii doi combinați, referindu-se la ISIS, de la care pornește Al Treilea Război Mondial ce va dura 27 de ani.

Mulți cercetători ai profetului francez, care a murit în 1566, sunt convinși că acesta a prezis corect actele barbare actuale ca fiind comise de ISIS în Orientul Mijlociu, inclusiv dorința grupării, recent declarată, de a captura zone din Europa ca să-și înființeze Califatul.

Il entrera vilain, meschant, infame,
Tyrannisant la Mesopotamie:
Tous amys faits d’adulterine d’ame,
Tertre horrible noir de phisonomie.

He will enter wicked, unpleasant, infamous,
Tyrannizing over Mesopotamia:
All friends made by the adulterous lady,
Land dreadful and black of aspect.

Siteul Nostradamus 2242 susține chiar că Al Treilea Război Mondial va începe în acest an, ca urmare a luptei cu ISIS și lumea s-ar putea termina în 2242. Site-ul listează catrenul cu patru versuri despre care se susține că avertizează evenimentele din Irak și Siria. Siteul spune că Nostradamus a fost tradus ca spunând „El (antihristul) va intra rău, neplăcut, infam, tiranizând peste Mesopotamia/Toți prietenii doamnei adultere/Terenuri cu un aspect îngrozitor și negru”. Mesopotamia este actualul Irak. Sunniții și șiiții extremiști sunt toți prietenii doamnei adultere care îi sprijină financiar, respectiv Arabia Saudită cu aliații ei, SUA, Iran, Siria, Rusia și alții. ISIS își are rădăcinile în octombrie 2006, provenind de la grupul terorist Al Qaeda, condus de Abu Musab al-Zarqawi-care a fost ucis de forțele speciale americane în luna iunie a aceluiași an. Un martir în ochii lor, strigând răzbunare veșnică. Steagul și uniformele ISIS sunt negre, metodele de luptă sunt chiar îngrozitoare, iar legea Sharia este tiranică.

Nostradamus

Nostradamus a scris cuvântul „d’ame” cu dublu înțeles: „din suflet”, dar, fonetic poate însemna „dame”, adică „doamnă”, care poate fi interpretată ca doamna adulteră din cartea Apocalipsei, din Biblie. A fost scris intenționat de Nostradamus în condițiile în care situația actuală este o interpretare ultrafundamentalistă a Coranului islamic prin care se respinge societatea noastră modernă plină de dezmăț și toleranță.

Un alte catren se referă explicit la invazia islamică în Europa

Dans le Danube & du Rin viendra boire,
Le grand Chameau, ne s’en repentira:
Trembler du Rosne & plus fort ceux de Loire,
Et pres des Alpes coq les ruynera.

In the Danube and the Rhine will come to drink
The great Camel, not repenting it:
The Rhone to tremble, much stronger than the Loire
And near the Alps the Cock will ruin him

Toate țările islamice s-au săturat de prezența trupelor SUA în Orientul Mijlociu (Afganistan, Irak, Iran) și vor face alianță să riposteze. Atacând Israelul și alungând Statele Unite ale Americii de pe pământul lor. Ei continuă să ducă război împotriva Europei. Europa va fi ocupată de musulmani și principalul front de luptă al celui de-al treilea război mondial va fi la râul Loire din Franța

Invadatorii musulmani (Marea Cămilă) vor penetra Austria și Germania și se vor lupta cu francezii (Cocoșul), lângă Alpi, care îi vor spulbera.

Olimpia Diaconiuc