16.7 C
București
miercuri, 17 aprilie 2024 - 18:32
No menu items!

Profesorul din Ploieşti și eleva 14 ani cu care a întreţinut relaţii sexuale erau vecini şi se iubeau de anul trecut

spot_img

Un profesor de sport este acuzat că a întreţinut relaţii intime cu o elevă de 14 ani. Fata nu învăţa în aceeaşi şcoală unde lucra bărbatul, însă erau vecini şi deveniseră între timp şi iubiţi.

Eleva de 14 ani obişnuia să aibă întâlniri private cu bărbatul în vârstă de 33 ani care îi era vecin, dar şi antrenor. 

Profesorul de sport şi minora de 14 ani aveau o relaţie încă de anul trecut. În plus, bărbatul ştia foarte clar că întreţinea relaţii sexuale cu o fată care avea pe atunci doar 13 ani, însă au ţinut ascunsă dragostea lor până când mama fetei a aflat totul şi a mers imediat la poliţie.

Cum au primit sesizarea, autorităţile au efectuat mai multe percheziţii atât la domiciliul bărbatului cât şi la unitatea de învăţământ unde acesta îşi desfăşura activitatea. 

Faţă de bărbatul bănuit a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore. În cauză, poliţiştii continuă cercetările în cazul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor. 

Magistraţii au respins propunerea de arestare preventivă a Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti şi a dispus plasarea profesorului în arest la domiciliu. Decizia nu este însă definitivă.

Profesorul de sport suspectat se numește Voinea Marian Cătălin și este profesor de educație fizică la Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Ploiești.

Voinea Marian-Cătălin are 33 de ani, iar înainte a fost profesor titular de Educație Fizică la Școala Gimnazială nr. 126 din București. De-a lungul timpului, a practicat handbal și a fost instructor de rugby la grupele de copii.

D.Constantin