17 C
București
vineri, 23 februarie 2024 - 18:20
No menu items!

Profeția lui Arsenie Boca: „Se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce”

spot_img

Părintele Arsenie Boca este celebru pentru profețiile pe care le-a rostit. Una dintre acestea se potrivește cu situația conflictuală actuală din Orientul Mijlociu.

Profețiile „Sfântului Ardealului” nu se regăsesc în cărțile pe care acesta le-a lăsat posterității, ci sunt cuprinse în lucrări religioase, relatate de discipolii săi. Mărturiile sunt susținute de oamenii care l-au cunoscut sau au trăit în apropierea părintelui Arsenie Boca, astfel că veridicitatea lor este legată strict de acuratețea cu care aceștia au transmis vorbele de duh ale părintelui de la Prislop.

Printre prorocirile sale se află și una relatată de preoteasa Lucreţia Urea în lucrarea „Alte mărturii despre părintele Arsenie Boca”, și se referă la nişte semne înfricoşătoare despre ce avea să urmeze în lume. Părintele Arsenie Boca ar fi vorbit, potrivit celor care l-au auzit, despre un război pornit din Est (probabil Orientul Mijlociu) de un popor „fără cruce” (lumea arabă nu folosește crucea).

Toate aceste semne ni le-a prorocit părintele Arsenie prin anul 1945-1946 şi ne-a citit [tălmacit] din Biblie de la Apocalipsă că se va ridica de la Răsărit un popor fără cruce, va bântui casele oamenilor, le va dărâma, le va nimici, se va călca om pe om, se va mânca carne de om şi se va bea sânge de om. Cine va rămâne din războiul acesta va fi ales ca grâul din pleavă. Pleava zboară, iar grâul rămâne. Se va alege cine va rămâne. Părintele ne-a spus: „Nu vă spun de la mine. Aşa scrie în carte, în Biblie

Vorbele atribuite lui Arsenie Boca descriu perfect conflictul din Orientul Mijlociu, pornit de Al-Qaeda și continuat de gruparea teroristă Statul Islamic, dar și invazia imigranților din statele arabe.

Olimpia Diaconiuc