4.6 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 18:15
No menu items!

Produse în valoare de un milion de euro, furate dintr-un magazin Apple din Paris

spot_img

Produse în valoare de un milion de euro, furate dintr-un magazin Apple din Paris

Patru bărbaţi mascaţi şi înarmaţi au pătruns într-un magazin Apple din centrul Parisului, în ajunul Anului Nou, şi au furat bunuri a căror valoare a fost estimată la un milion de euro. 

Potrivit BBC News, hoţii au pătruns în magazinul Apple amplasat în spatele Operei din Paris luni, în jurul orei 21.00 (22.00 ora României), la trei ore după închiderea acestuia. Poliţia nu a confirmat valoarea bunurilor furate de hoţii care au fugit cu o furgonetă. “În timp ce majoritatea poliţiştilor erau ocupaţi să supravegheze Champs Elysees, hoţii au profitat de această oportunitate”, a declarat un purtător de cuvânt al sindicatului poliţiştilor, UNSA.

La New York, interesul infractorilor pentru produsele Apple a determinat o creştere a infracţiunilor stradale. Potrivit poliţiei din New York, 3.890 de produse Apple au fost furate în 2012.

Potrivit Poliţiei Metropolitane, infractorii din Londra sunt din ce în ce mai interesaţi de bunurile uşor de sustras. “În general, cu cât plăteşti mai mult pentru un gadget, cu atât interesul din partea hoţilor stradali va fi mai mare”, a declarat un purtător de cuvânt.

Poliţia a remarcat, de asemenea, o schimbare în profilul victimelor, hoţii fiind mai puţin atraşi să fure bani şi mai interesaţi de telefoane care sunt “uşor de vândut la mâna a doua”.

R.D.