26.4 C
București
luni, 25 septembrie 2023 - 20:27
No menu items!

Procurorul lui Iohannis, cea mai mică notă la un examen

spot_img

Controversatul procuror Cristian Lazăr, cunoscut și ca ”procurorul lui Johannis” a pierdut concursul pentru ocuparea postului de Procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, după ce a obținut cea mai mică medie dintre cei trei concurenți, scrie Cotidianul.ro.

Concursul a fost organizat de către Secția de procurori din cadrul Consiliului Suprem al Magistraturii și a constat din două probe – interviu și test grilă. La această ultimă probă, Lazăr a obținut cele mai puține puncte, adică 7.80. 

Cristian Lazăr este acum simplu procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Timișoara, după ce mandatul său ca procuror șef adjunct al Secției de urmărire penală și criminalistică, din cadrul Parchetului Înaltei Curți de Casație și Justiție, a expirat în iarna anului trecut.

Lazăr și-a atras porecla de ”procurorul lui Johannis”, după ce în calitatea pe care o deținea la Parchetul General a dat mai multe ordonanțe de clasare în dosare penale deschise pe numele soților Carmen și Klaus Johannis.