12.1 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024 - 3:38
No menu items!

Procurorii DNA nu l-au găsit pe Codruț Marta în cimitir

spot_img

Dezvăluiri explozive în dosarul dispariției lui Codruț Marta, instrumentat de DNA. Informațiile care i-au dus pe procurori în cimitir au fost greșite, transmite Antena3. La 8 ani de la dispariția fostului om de afaceri și șef de cabinet al  fostului șef ANAF, Sorin Blejnar, DNA este departe de a încheia investigațiile.

În urma reaudierii a trei martori din dosarul dispariției, Codruț Marta a fost căutat în cimitir, unde un cadavru a fost deshumat. Din păcate, analizele au demonstrat că rămășițele descoperite nu erau ale acestuia. 

Jurnaliștii au discutat, luni, cu fratele lui Codruț Marta, cel care a cerut în instanță declararea morții lui Codruț Marta, acesta spunând că nu a primit de la DNA nicio informație potrivit căreia fratele său ar fi mort. 

De asemenea, Andreea Marta, soția lui Codruț Marta, este interesată de declararea morții acestuia, însă nici aceasta nu are niciun fel de informații din partea Poliției. 

În timpul anchetei, a reieșit că omul de afaceri, Elan Schwarzenberg, a fost ultima persoană care l-ar fi văzut pe Codruț Marta în viață, însă acesta nu a fost audiat până la acest moment.

masina incendiata carin antonescu