17.5 C
București
duminică, 1 octombrie 2023 - 5:03
No menu items!

Procurorii cer mandat de arestare pentru presupusul asasin al fetiței de 12 ani. Concubinul mamei nu a fost găsit

spot_img

Anchetatorii bucureșteni au cerut, miercuri, un mandat de arestare pe numele concubinului mamei fetiței de 12 ani al cărei cadavru a fost găsit ascuns într-o canapea dintr-un apartament din cartierul Berceni, din Capitală. 

Un judecător de drepturi și libertăți al Tribunalului București va decide, începând de la ora 19.00, în privința arestării în lipsă a lui Marcel Ilie Șerbuc, principalul suspect în cazul uciderii fetiței. 

Potrivit celor mai recente informații, bărbatul s-ar afla în Olanda, unde s-ar fi angajat la un abator. 

Mama fetiței a fost reținută, marți, în Spania, a fost audiată de anchetatori și apoi eliberată având, deocamdată, calitatea de martor în ancheta privind uciderea copilei. Aceasta se întoarce în țară cu un microbuz. 

Cadavrul fetei de 12 ani a fost găsit într-un apartament din sectorul 4 al Capitalei, într-un stadiu avansat de descompunere, într-un sac de plastic, de proprietarul locuinței închiriate de mama fetei și de iubitul acesteia. Medicii legiști au stabilit că minora a avut parte de un sfârșit violent.

După ce au fost la INML, tatăl fetiței, unchiul și bunica, au dat declarații la poliție. Tatăl, cel care o avea în custodie, nici nu a mai putut să vorbească. Din aprilie nu mai știa nimic despre Ana. Bunica ei a fost cea care a vorbit ultima dată cu mama fetiței, pe 17 aprilie. Fata, mama ei și iubitul acesteia petrecuseră împreună sărbătorile Pascale.

”Venim vineri acasă toți. Ana are telefonul stricat. Venim vineri pe la voi. E cu noi, nu vrea să mai meargă acasă. Venim vineri”, i-a scris mama Anei bunicii acesteia.

Doar că vineri, pe data de 21 aprilie, cei trei nu au mai ajuns la locul de întâlnire și nici nu au mai răspuns vreodată la telefon. Pe data de 5 mai, tatăl Anei a dat-o dispărută la poliție.

R. Dan