24.4 C
București
miercuri, 4 octombrie 2023 - 20:45
No menu items!

Procurorii au cerut închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, autorul asasinatului de la Perla

spot_img

Procurorii au cerut închisoarea pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan

Procurorii au cerut luni, în instanţă, închisoare pe viaţă pentru Gheorghe Vlădan, autorul masacrului de la coaforul Perla, din Capitală. Motivul: asasinul şi-a premeditat faptele, au arătat anchetatorii.

Concret, în faţa magistraţilor Tribunalului Bucureşti, procurorii şi-au argumentat cererea prin faptul că Vlădan şi-a plănuit în ansamblu fapta şi avea discernământ la momentul comiterii acesteia. Potrivit anchetatorilor, aceste lucruri rezultă din probatoriu şi din expertizele făcute în dosar.

În ultimul său cuvânt, Gheorghe Vlădan a arătat că nu-şi poate explica nici astăzi cum s-au produs evenimentele pentru care este judecat şi i-a mulţumit judecătorului pentru că i-a permis să-şi spună punctul de vedere de-a lungul termenelor procesului.”Îmi pare rău că aţi avut în faţa dumneavoastră pe cineva ca mine”, i-a mai spus Vlădan magistratului.

Instanţa a rămas în pronunţare, urmând să ia o decizie în privinţa lui Vlădan pe 28 ianuarie.

Pe 5 martie 2012, Gheorghe Vlădan a deschis focul în incinta unui coafor de la Perla unde lucra soţia lui, care voia să divorţeze de el. Aceasta şi casiera coaforului au fost ucise, iar şase persoane au fost rănite.

R.D.