Procesul în care Cioacă e judecat pentru uciderea Elodiei a fost amânat UPDATE

Procesul în care Cristian Cioacă e judecat pentru uciderea Elodiei a fost amânat

Procesul în care Cristian Cioacă e judecat pentru uciderea Elodiei a fost amânat

Procesul în care poliţistul Cristian Cioacă este judecat pentru uciderea soției sale, avocata Elodia Ghinescu, a fost amânat pentru 2 aprilie, din lipsă de procedură. Asta, în condiţiile în care copilul soţilor Cioacă a fost introdus ca parte în proces, la propunerea avocatului poliţistului, Maria Vasii.

Magistraţii Tribunalului Argeş au admis cererea avocatei poliţistului şi au dispus amânarea, peste o lună, a procesului pe fond.

Ulterior, judecătorii au luat în discuţie cererea de revocare a măsurii arestării preventive a lui Cristian Cioacă, iar decizia a rămas în pronunţare.

Cristian Cioacă a fost arestat pe 5 decembrie 2012, la mai bine de cinci ani de la dispariția Elodiei Ghinescu. Decizia a fost luată de magistrații Curții de Apel Bucureşti, care a admis recursul procurorilor faţă de cercetarea în libertate a polițistului, hotărâtă de Tribunal Bucureşti.

UPDATE

Poliţistul Cristian Cioacă, acuzat de uciderea soţiei sale, Elodia Ghinescu, rămâne în arest, în Penitenciarul Colibaşi. Așa au decis luni magistraţii Tribunalului Argeş, care au respins cererea de revocare a măsurii arestării preventive a lui Cioacă, formulată de avocatul acestuia.

R.D.

NICIUN COMENTARIU