0.4 C
București
duminică, 23 ianuarie 2022 - 14:29
No menu items!

Probe noi, descoperite în Casa Groazei. Haine pătate de sânge și un cearșaf

spot_img

Ancheta de la Carcal pare a fi departe de a face lumină chiar și după rezultatul cumplit al probelor ADN care indică faptul că Alexandra ar fi fost incinerată în butoiul de metal din curtea lui Gheorghe Dincă.

În continuare, Dincă susține că le-a ucis cu sânge rece pe Alexandra și Luiza și a oferit chiar detalii anchetatorilor. Avocatul din oficiu desemnat de Baroul București să îl reprezinte pe Dincă a declarat la un post de teviziune că monstrul a ucis-o pe Luiza după o ceartă iscată între cei doi în momentul în care fata a încercat să evadeze din locuința lui.

Toată ziua, anchetatorit au răscolit metru cu metru locuința lui Gheorghe Dincă și împrejurimile. Au descoperit noi probe: haine de femeie pătate de sânge, dar și un cearșaf, pantaloni și bluze aparținând criminalului, pe care anchetatorii au observat pete evidente de sânge, relateaza Antena 3. Toate probele vor fi trimise pentru expertiză laboratorului de criminalistică. Aceste ultime probe au fost descoperite într-o altă încăpere și nu aceea în care Dincă a indicat că a ținut-o sechestrată pe Alexandra Măceșanu. 

La ora transmiterii acestei știri un lan vast de floarea soarelui este luat la pas de anchetatori cu detectoare de metale. Surse apropiate anchetei, au declarant pentru Mediafax că este căutat telefonul Luizei. Gheorghe Dincă ar fi declarat că în această zonă ar fi aruncat telefonul fetei în urmă cu patru luni. 

La căutări participă și familia Luizei Melencu.