2.8 C
București
duminică, 5 decembrie 2021 - 7:38
No menu items!

Pro România, aproape de implozie după ce mai mulți membri au anunțat că votează Guvernul Orban

spot_img

Este scandal monstru în Pro România pe tema votului pentru Guvernul Orban.

Mihai Tudose şi Victor Ponta şi-au aruncat cuvinte grele pe Facebook.

Potrivit unor surse citate de G4media.ro, opt membri ai Pro România, printre care şi doi dintre fondatori, Sorin Câmpeanu şi Daniel Constantin, ar urma să voteze pentru învestirea guvernului PNL condus de Ludovic Orban.

Cazul a creat un scandal monstru în partid şi a dus la un schimb tăios de replici între Victor Ponta şi fostul premier Mihai Tudose.

Ponta l-a acuzat pe Tudose că a trădat, pentru că a spus că guvernul trebuie învestit.

Într-o postare pe Facebook, acesta a spus că Tudose ar fi negociat cu Claudiu Manda să treacă la PSD şi cu Ludovic Orban votarea guvernului PNL.

“Daca va puneati intrebarea cine este “negociatorul” cu PNL – tot Mihai Tudose care a negociat cu Claudiu Manda in timpul saptamanii sa plece inapoi la PSD si cu Ludovic Orban in weekend sa votam cu PNL! Cel pentru care am muncit toti sa ajunga la Parlamentul European – si care ne-a mintit in fata pe toti ca nu merge, doar candideaza sa ajute lista!

Cel pentru care am cedat mandatul meu castigat pe lista ProRomania! E bine ca macar separam apele / dar este greseala mea ca am lasat de la mine sa treaca toate tradarile si ticalosiile la adresa noastra!

Mergem mai departe – mai putini, dar fara vanzatori!

Mihai Tudose a descoperit acum grija fata de guvernare – tocmai el care a fugit de la Guvern de frica lui Dragnea si l-a lasat pe Premierul Japoniei singur prin Bucuresti!

Chiar responsabil!”, a scris Ponta, citat de G4media.

La scurt timp, a sosit şi replica lui Mihai Tudose.

”Nu am spus că România trebuie să aibă un guvern Orban, am spus că trebuie să aibă un guvern,

din motive care țin de funcționarea țării. Nu am negociat nici cu Orban, nici cu Claudiu Manda, nici cu PSD sau PNL. Altcineva a negociat toată vara cu Viorica Dăncilă la Vila Lac, cu PNL posturi la Cameră (Camera Deputaţilor – n.r.).