12.6 C
București
miercuri, 21 aprilie 2021 - 11:09

Prins de poliție în timp ce își omora, cu lopata, tatăl și bunicul

Un tânăr de 19 ani din Oneşti, care suferă de depresie, a fost prins de polițiști în timp ce își lovea, cu lopata, tatăl și bunicul, împreună cu care locuia

arestat

Cele două victime, tatăl și bunicul, de 60, respectiv 89 de ani, erau deja decedate în momentul în care polițiști l-au imobilizat pe tânăr. Acesta este cunoscut cu afecțiuni medicale, suferă de depresie și nu era prima dată când devenea agresiv.

Conform polițiștilor vrânceni, tânărul i-ar fi lovit pe tatăl și bunicul doar cu lopata. La momentul izbucnirii conflictului, în curte se afla medicul veterniar din comună, chemat de tatăl tânărului pentru unul dintre animalele din curte. Medicul veterinar a încercat să intrevină când tânărul l-a lovit, prima dată, pe tatîl său, cu lopata în cap, dar a fost și el amenințat. așa că a fugit din curte și a anunțat poliția.

Când au sosit poliţiştii , tânărul încă îşi lovea tatăl şi bunicul, care erau deja morţi. Poliția a încercat să îl audieze pe tânăr, dar aceste era într-o stare agresivă, așa că l-au internat la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani.

Duminică, audierile vor continua, iar apoi tânărul va fi prezentat instanţei cu propunerea de arestarea preventivă.

S.M.