17.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 16:09

Principesa Irina vindea bere şi mâncare mexicană în timpul luptelor de cocoşi

spot_img

Principesa Irina, acuzată că a găzduit, împreună cu soţul său, lupte de cocoşi la ferma sa din Oregon, lucra la snack-bar, unde vindea bere şi taco (mâncare tradiţională mexicană), potrivit unei înregistrări video realizate de doi informatori sub acoperire.

Depoziţia semnată de agentul special John Sherman oferă câteva informaţii preţioase cu privire la lumea obscură a luptelor de cocoşi, un sport sângeros interzis prin lege în Statele Unite, relatează portalul OregonLive.com.

Sherman şi colegii săi au trimis doi informatori, care purtau echipament de înregistrare audio şi video, care să se infiltreze în rândul participanţilor la luptele de cocoşi. Misiunea lor era să-şi facă prieteni, să cumpere echipamentul necesar acestui sport sângeros şi să aştepte luptele.

Munca sub acoperire a informatorilor a dus la identificarea concesionarilor, a unui portar, a unui arbitru, a unui crescător de cocoşi şi a unui bucătar care pregătea mâncarea mexicană pentru spectatori.

Soţii Walkers vindeau alcool şi mâncare în pavilionul unde aveau loc luptele, potrivit depoziţiei. John Walker este descris, cel puţin o dată, ca bărbatul care supraveghea situaţia.

Un informator “l-a văzut pe John Walker monitorizând totul în jurul luptelor şi mergând cu maşina prin împrejurimi, asigurând ceea ce (informatorul) crede a fi o funcţie de securitate”, a scris Sherman.

Anchetatorii americani care au percheziţionat ferma soților Walker în baza unui mandat, săptămâna trecută, au descoperit 24 de arme de vânătoare, puşti şi pistoale în dormitoare, birouri, băi şi spălătorie. Ei au confiscat, de asemenea, telefoane, 8.137 de dolari şi documente ale Programului “Medical Marijuana” din Oregon pe numele lui John Walker, înregistrat ca pacient în programul de stat. Anchetatorii au mai descoperit şi 24 de plante de canabis.

R.M.