27.1 C
București
joi, 1 iunie 2023 - 19:17
No menu items!

Principesa Irina pledează vinovat în dosarul privind luptele de cocoşi

spot_img

Soţii Walkers sunt acuzaţi de lupte ilegale cu animale, complot pentru încălcarea actului privind bunăstarea animalelor şi administrarea ilegală a unor jocuri de noroc

principesa-Irina-251x300

Principesa Irina, acuzată de participare la o reţea de lupte de cocoşi în statul american Oregon, va pleda vinovat la procesul din iulie, potrivit documentelor judiciare, citate de Associated Press, relatează ABC News, în pagina electronică.

Autorităţile afirmă că Irina Walker şi soţul acesteia au organizat cel puţin zece lupte de cocoşi în perioada aprilie 2012 – aprilie 2013 la ferma lor din Irrigon , la est de Portland. Cocoşii aveau ataşate cuţite de picioare, iar spectatorilor li se cereau bani pentru intrare şi li se vindea mâncare şi băutură, potrivit rechizitoriului. Luptele ar fi adus profituri de 2.000 de dolari pe zi.

Soţii Walkers sunt acuzaţi de lupte ilegale cu animale, complot pentru încălcarea actului privind bunăstarea animalelor şi administrarea ilegală a unor jocuri de noroc. Ambii şi-au schimbat modul de a pleda la audierea ce va avea loc la 16 iulie în Portland. Procesul lor urmează să înceapă la 14 iulie, notează ABC News.

Procurorul federal Stephen Peifer a confirmat că Irina Walker urmează să pledeze vinovat, dar a refuzat să comenteze pe tema unei posibile înţelegeri în schimbul recunoaşterii vinovăţiei.

Irina Walker este cea de-a treia fiică a fostului rege al României, Mihai I.

C.A.