14.8 C
București
joi, 30 mai 2024 - 7:34
No menu items!

Principalul suspect în cazul femeii ucise şi tranşate, reținut. Ce au găsit anchetatorii în casa turcului

spot_img

Principalul suspect în cazul femeii omorâte și abandonate pe câmp a fost reținut după ce a fost audiat toată noaptea. În casa acestuia au fost găsite urme de sânge dar și alte probe importante.

Este vorba despre un cetățean turc, stabilit în România de 20 de ani.

Percheziția acasă la el a ținut peste 14 ore.

La percheziții, criminaliștii au găsit probe care să contureze ideea crimei, inclusiv pete de sânge și o sârmă cu care ar fi fost legată victima.

Probele au fost trimise la Institutul de Medicină Legală.

Turcul nu a vrut să colaboreze cu anchetatorii care au adus profilerul din dosarul Caracal să studieze cazul. Inițial, bărbatul a susținut că nu știe română, dar a refuzat sa scoată un cuvânt chiar și după ce i s-a adus un traducător.

Potrivit anchetatorilor, crima ar fi avut loc în locuința turcului. La fel ca Gheorghe Dincă, turcul are o proprietate cu mai multe clădiri, dependințe şi o curte plină cu resturi de construcții.

După ce ar fi omorât-o pe Mirela, suspectul i-ar fi transportat cadavrul până pe autostrada București-Pitești, în zona kilometrului 62. Acolo a stat aproape o lună, până când a fost găsit de un trecător.

Vecinii bărbatului se temeau de el. Inclusiv apropiații susțin ca avea probleme psihice.

”Îl cunosc de când eram mic, de când eram în Germania îl cunosc… Violent nu este! M-au sunat niște vecini aici și m-au anunțat că sunt percheziții la strada și am venit să văd, am auzit doar de la ei că sunt la el în casă. Probleme psihice da, din câte știu eu, are!”, a povestit un vecin pentru Antena 3 CNN.

”Avea certificat de nebun din Germania. Era liniștit, singurel era, și bolnav fizic și psihic”, a spus un altul.

În ziua în care a dispărut, Mirela le spusese apropiaților ca se întâlnește cu bărbatul din Turcia.

Cetățeanul turc de 64 de ani era stabilit în România de peste 20 de ani, are mai multe afaceri în construcții şi tâmplărie. A fost căsătorit cu o româncă până acum câțiva ani, când femeia ar fi murit în condiții misterioase.

                                                                                                              Adina Bucur