1 C
București
sâmbătă, 4 decembrie 2021 - 12:37
No menu items!

Principalele motive de ceartă într-un cuplu

spot_img

couple-arguing

Vă petreceți marea majoritate a timpului împreună sau chiar stați în aceeași casă? Atunci vei recunoaște imediat care sunt cele mai frecvente motive de ceartă într-un cuplu, scrie mamistietot.ro.

1. Îndeletnicirile casnice – spălat, călcat. Știu că și ție ți-ar plăcea să stai sâmbătă seara întinsă, la un film, însă cine le face pe toate? Frustrăile se strâng și iată primul motiv de a țipa în gura mare că nu-i pasă…

2. Familia celuilalt. Mama sau tatăl socru nu te iubește? Enervant, știu, însă nu e el vinovat pentru comportamentul sau replicile lor.

3. Și ajungem la gunoi. Da, auzim des că bărbatul este cel care duce gunoiul, însă de câte ori pe an se întâmplă asta? Probabil în toiul pregătirilor de sărbători, când simte că nervii tăi sunt un pic… iritați.

4. Spălarea vaselor seara, după cină. Tu nu suporți mizeria, iar el își dorește să stați împreună după masă. Și, de aici, începe cearta.

5. Hainele aruncate prin casă.
Ciorapi aruncați pe jos, tricouri trântite pe scaun sau pijamalele uitate pe pat. Sunt câteva dintre obiceiurile care fac casa să arate… vraiște. Iar după o săptămână de adunat, inevitabil apar și reproșurile

C.A.