3 C
București
sâmbătă, 27 noiembrie 2021 - 4:36
No menu items!

Prințul William și David Beckham au înregistrat un mesaj împotriva braconajului VIDEO

spot_img

prince-william-rhi

Prințul William și David Beckham  au lansat un apel către părinții din China pentru a lua poziție împotriva braconajului. Apelul a fost înregistrat pentru organizația de protecție a animalelor WildAid.

În cadrul înregistrării video, prințul William le solicită tuturor părinților din China să nu mai cumpere produse obținute în urma braconajului, Asia fiind principala piață de desfacere pentru fildeș, corn de rinocer, înotătoare dorsale de rechin etc, potrivit starpulse.com.

“Trebuie să punem capăt traficului cu produse ilegale, rezultate din braconaj, încă de acum, altfel, numeroase specii de animale extraordinare vor disparăea pentru totdeauna. În calitate de tată îmi doresc ca toți copiii din lume să știe că rinocerul nu este doar o poză dintr-o carte”, a declarat ducele de Cambridge.

” Cu toții putem să ne aducem contribuția dacă le transmitem acest mesaj celor care cumpără astfel de produse obținute din braconaj. Dacă și tu cumperi fildeș, corn de rinocer sau înotătoare de rechin te rog să te oprești și să ne ajuți la stoparea acestor crime sadice împotriva animalelor”, l-a completat David Beckham.

De asemenea, jucătorul chinez de baschet Yao Ming apare și el în această înregistrare video, alături de prințul William. “Atunci când nu vor mai fi cumpărători, nu vor mai fi nici crime”, au spus cei doi.

Actorul Jackie Chan și proprietarul concernului Virgin, Sir Richard Branson, s-au alăturat și ei celebrităților care susțin această campanie împotriva braconajului inițiată de organizația WildAid.

D.M.