Prințul Harry: Pierderea mamei mele este “nimic” în comparație cu suferința orfanilor

Harry a fost pe punctul “de a plânge” după întâlnirea cu copiii ajunși orfani

printul harry

Prințul Harry s-a declarat “copleșit” la o întâlnire cu copiii orfani din Brazilia și a mărturisit că pierderea mamei sale a fost “nimic” în comparație cu suferința acestora, relatează joi The Daily Telegraph.

Aflat în vizită într-o zonă săracă din Sao Paulo, unde se derulează un proiect social, Harry a mărturisit că a fost pe punctul “de a plânge” după întâlnirea cu copiii ajunși orfani ca urmare a crimelor sau consumului de droguri.

“Am fost complet copleșit și șocat”, a declarat prințul presei. “Nu am plâns niciodată în public din câte țin minte, însă am fost foarte aproape. A fost uimitor să aud aceste povești”, a adăugat el.

După ce le-a cunoscut pe Karina și Carolina, două fetițe de 8, respectiv 9 ani, care și-au pierdut ambii părinți, prințul a declarat că experiențelor lor l-au făcut să se gândească la moartea mamei sale — un subiect pe care Harry îl abordează rar în public.

“Am vrut să folosesc propriile mele experiențe (…) pentru a încerca să le fac să vadă că înțeleg prin ceea ce trec. Însă când (le) auzi poveștile, te gândești că acestea (experiențele, n.red.) sunt nimic față ceea ce li se întâmplă lor”, a mărturisit Harry.

Prințul a făcut aceste comentarii în timpul vizitei la Acer Community, un proiect condus de britanicul, Jonathan Hannay, care are drept scop ajutarea copiilor defavorizați din Diadema, Sao Paulo.

C.A.

NICIUN COMENTARIU