3 C
București
marți, 7 decembrie 2021 - 2:42
No menu items!

Prinţul Harry, implicat într-un accident rutier. FOTO

spot_img

Angajaţii casei regale au confirmat informaţia potrivit căreia convoiul în care se afla prinţul Harry a fost implicat într-un accident rutier, precizând cu această ocazie faptul că prinţul nu a fost rănit

printul harry

Prinţul Harry a fost implicat într-un accident rutier spectaculos, după ce unul dintre motocicliştii din garda de securitate s-a ciocnit frontal cu un taxi, în momentul în care coloana oficială a acestuia se îndrepta spre un angajament oficial, joi, la Londra.

Prinţul britanic, al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, a părut extrem de şocat în momentul în care bodyguarzii săi au acordat primul ajutor atât taximetristului, care îşi pierduse cunoştinţa şi a fost scos din vehicul după intervenţia echipajelor de descarcerare, cât şi poliţistului motociclist, care a fost catapultat prin aer pe o distanţă de aproximativ 9 metri, potrivit dailymail.co.uk.

Fotografiile făcute după accident, care a avut loc în centrul Londrei, prezintă motocicleta poliţistului pur şi simplu implantată pe jumătate în acel taxi – un automobil Toyota Prius alb, în timp ce şoferul acestuia zăcea în interior lipsit de cunoştinţă şi înconjurat de airbaig-uri.

photo 2.JPG

Conform unui martor, automobilul Range Rover al prinţului, care îl transporta pe acesta la un eveniment din cadrul “Invictus Games” în nordul Londrei, a părăsit imediat locul accidentului. Şoferul acestuia, acţionând conform regulilor învăţate în programele de pregătire contra atentatelor teroriste, a depăşit în mare viteză cele două vehicule avariate şi a oprit la următorul semafor, aflat la o distanţă de câteva sute de metri.

Aceeaşi sursă spune că l-a văzut pe prinţul Harry, în vârstă de 29 de ani, ţinâdu-şi capul în mâini, privind apoi în mod constant prin geamul din spatele automobilului către cei doi bărbaţi accidentaţi şi afişând “o expresie îngrijorată”.

În noaptea de joi spre vineri, poliţistul din garda de securitate a prinţului a fost externat, iar autorităţile au anunţat că şoferul de taxi se află la rândul său într-o stare stabilă.

Potrivit imaginilor surprinse de camerele de supraveghere a traficului din Londra, taximetristul circula regulamentar, însă motociclistul din coloana prinţului Harry se afla pe banda greşită a drumului. Motocicleta sa avea farurile aprinse, însă sirena nu era pornită.

harry - accident 2

Angajaţii casei regale au confirmat informaţia potrivit căreia convoiul în care se afla prinţul Harry a fost implicat într-un accident rutier, precizând cu această ocazie faptul că prinţul nu a fost rănit.

D.M.