3.1 C
București
miercuri, 8 decembrie 2021 - 2:44
No menu items!

Prinţul Harry al Marii Britanii “urăşte” Twitter, dar îi recunoaşte utilitatea

spot_img

Prinţul britanic spune că i-ar plăcea foarte mult să comunice pe Twitter despre subiecte care îl interesează şi într-o manieră regulată

Prinţul Harry a declarat, luni, că “urăşte” Twitter, dar îi recunoaşte utilitatea, în timpul unei întâlniri cu un grup de elevi instruiţi pentru a promova pe reţelele de socializare “Invictus Games”, o competiţie sportivă pentru militarii răniţi în războaie, a anunţat marţi presa britanică, potrivit AFP.

Îmi este foarte greu să scriu pe Twitter despre jocuri sau alte lucruri care îmi plac, în condiţiile în care în acelaşi timp eu urăsc Twitter, din cauza riscului de încălcare a vieţii private, ce poate fi generat de astfel de activităţi – cred că toţi înţelegeţi la ce mă refer“, a declarat prinţul britanic, în timpul unei vizite efectuate la o şcoală din Londra.

Prinţul Harry s-a întâlnit cu 60 de elevi care au urmat un curs despre reţelele de socializare, promovat pe Facebook, pentru a învăţa să promoveze în spaţiul online “Invictus Games”, o competiţie internaţională la care participă militari răniţi, bolnavi sau rămaşi cu un handicap fizic. Prinţul britanic patronează această competiţie.

Deşi este reticent atunci când vine vorba să utilizeze Twitter în nume personal, prinţul Harry i-a încurajat totuşi pe tineri să folosească orice formă de comunicare pentru a promova acea competiţie internaţională, recunoscând totodată utilitatea reţelelor de socializare.

Încercaţi să faceţi cât mai mult zgomot, să provocaţi cât mai mult entuziasm pentru această competiţie (…), vă promit că nu veţi regreta, va fi cel mai incredibil weekend din viaţa voastră“, a declarat prinţul Harry.

El a spus, de asemenea, că i-ar plăcea foarte mult să comunice pe Twitter despre subiecte care îl interesează şi într-o manieră regulată. “Sper că toată lumea va sprijini Invictus Games. Este o ocazie frumoasă de a-i susţine şi de a le mulţumi bărbaţilor şi femeilor care ne-au oferit atât de mult“, a adăugat prinţul Harry, care a publicat anterior un mesaj pe Twitter, pe contul Invictus Games, pe 15 mai.

Peste 400 de militari răniţi, bolnavi sau cu handicap fizic, veniţi din 14 ţări, vor lua parte la această competiţie sportivă, organizată între 10 şi 14 septembrie, la Londra.

D.M.