17.8 C
București
sâmbătă, 10 iunie 2023 - 3:20
No menu items!

Prinţul Harry şi iubita lui, Cressida Bonas, s-au despărţit după doi ani de relație

spot_img

 Prince Harry and Cressida Bonas

Prinţul Harry şi iubita sa din ultimii doi ani, Cressida Bonas, s-au despărţit, a anunţat marţi revista americană People, care citează o sursă din anturajul moştenitorului britanic.

„Lucrurile nu mai mergeau bine” între prinţul în vârstă de 29 de ani şi iubita sa în vârstă de 25 de ani, a declarat sursa citată.

Contactată de AFP, casa regală britanică a refuzat să comenteze aceste informaţii. „Nu este un subiect pe care am putea să îl comentăm”, a declarat un purtător de cuvânt al casei regale.

Cressida Bonas, fiica manechinului Mary-Gaye Curzon şi a antreprenorului Jeffrey Bonas, şi prinţul Harry, al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, au apărut pentru prima dată împreună în public în iulie 2012.

Conform revistei People, ei s-au cunoscut prin intermediul prinţesei Eugenie, fiica prinţului Andrew şi prietenă apropiată a Cressidei Bonas. Relaţia celor doi tineri a rămas una discretă, departe de ochii fotografilor, însă, în luna martie cuplul a apărut în public în două ocazii, într-un singur weekend, determinând presa britanică să vorbească despre o „oficializare” a relaţiei.

Prinţul Harry şi iubita lui au asistat la un meci dintre Anglia şi Ţara Galilor în Turneul celor şase naţiuni la rugby, la două zile după ce au fost fotografiaţi în timp ce se îmbrăţişau la un eveniment de caritate organizat în favoarea tinerilor defavorizaţi.

C.A.