17.7 C
București
miercuri, 20 octombrie 2021 - 16:00

Prinţul Charles, despre al doilea copil al prinţului William: Sper că va fi o fetiţă

spot_img

Marţi, prinţul Charles a vorbit pentru prima dată în public despre acest eveniment special din viaţa familiei britanice

 Kate middleton

 

Prinţul Charles al Marii Britanii s-a declarat încântat de faptul că fiul lui cel mare, prinţul William, şi soţia acestuia, ducesa de Cambridge, vor avea un al doilea copil şi speră că de această dată bebeluşul va fi o fetiţă.

Marţi, prinţul Charles a vorbit pentru prima dată în public despre acest eveniment special din viaţa familiei britanice, după ce palatul Kensington a anunţat că ducesa de Cambridge este din nou însărcinată, informează contactmusic.com.

Prezent la un eveniment organizat de Prince’s Trust la Londra, moştenitorul tronului britanic s-a declarat “încântat” de sarcina ducesei Kate şi a spus că speră că de această dată prinţul William şi soţia lui vor avea o fetiţă.

“Suntem foarte fericiţi. E minunat. Sunt fericit că voi fi din nou bunic. Abia aştept şi sper că de această dată va fi o fetiţă!”, a spus prinţul Charles.

Născut pe 22 iulie 2013, în mijlocul unei veritabile frenezii mediatice, prinţul George, fiul prinţului William şi al ducesei Catherine de Cambridge, este al treilea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii.

Prinţul William, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al doilea în ordinea de succesiune la tron, şi Kate Middleton s-au cunoscut în septembrie 2001, la Universitatea St. Andrews din Scoţia, unde erau amândoi studenţi.

C.A.