20.4 C
București
duminică, 28 mai 2023 - 12:46
No menu items!

Prinţesa Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni

spot_img

Albert al II-lea mai are doi copii din relaţii anterioare – fiica Jazmin Grace Grimaldi şi fiul Alexandre Coste

 Charlene de Monaco

Prinţesa Charlene de Monaco este însărcinată cu gemeni, iar bebeluşii vor veni pe lume la sfârşitul acestui an, a anunţat, joi, palatul princiar, informează AFP.

„Prinţul şi prinţesa de Monaco sunt fericiţi să confirme faptul că vor deveni părinţii unor gemeni, care se vor naşte la sfârşitul anului”, a precizat palatul princiar din Monaco.

Prinţul Albert al II-lea şi soţia lui au anunţat la sfârşitul lunii mai că prinţesa este însărcinată şi cuplul aşteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Albert al II-lea, fiul prinţului Rainier al III-lea şi al actriţei Grace Kelly, s-a căsătorit cu Charlene Wittstock în cadrul unei ceremonii spectaculoase, organizată în 2011 în principatul Monaco, la care au participat 800 de invitaţi.

Înainte de căsătoria ei cu prinţul Albert al II-lea, care face parte din Casa regală Grimaldi, ai cărei membri au domnit din anul 1297, Charlene Wittstock a fost campioană de nataţie în ţara ei natală, Africa de Sud.

Albert al II-lea, în vârstă de 56 de ani, mai are doi copii, pe care i-a recunoscut oficial, din relaţii anterioare – fiica Jazmin Grace Grimaldi, născută în 1992, din relaţia cu Tamara Rotolo, şi fiul Alexandre Coste, născut în 2003 din relaţia cu togoleza Nicole Coste. Jazmin şi Alexandre nu au deţin însă statutul de „copil legitim” şi nu vor putea fi incluşi în ordinea de succesul de la tronul monegasc.

C.A.