joi, 25 februarie 2021 - 15:33

Primul showroom Tesla din România se va deschide în București. VIDEO

Primul showroom din România pentru mașinile electrice Tesla va fi deschis în București, începând din 22 februrie 2021, la inițiativa unui dealer auto independent.
Teslounge Bucharest importă și comercializează modelele Tesla în România, fără a avea o legătură contractuală cu producătorul amercian. Showroom-ul, situat pe strada Șoseaua Fabrica de Glucoză, are o suprafață de peste 250 de metri pătrați și este cel mai mare din Sud-Estul Europei.
 
Din luna martie, modelul Tesla Y va fi disponibil în premieră în România. Principalul obiect de activitate al Teslounge Bucharest este reprezentat de serviciile de finanțare și nu de comerțul cu automobile.
Cei de la Teslounge Bucharest estimează că vor finanța achiziția a cel puțin 300 de autovehicule marca Tesla în România. Teslounge Rent & Lease a fost validat de autoritățile române pentru ca mașinile Tesla vândute să poată benefizia de subvențiile oferite prin programul Rabla Plus.
Compania asigură clienților săi doar serviciile de achiziție, în timp ce pentru eventualele reparații ale mașinilor aceștia sunt direcționați către service-ul autorizat Tesla de la Viena.
Tesla a confirmat recent că intenționează să deschidă direct un showroom și un service pe piața din România. La începutul acestui an compania americană a înregistrat oficial și sucursala Tesla Motors România.
Imagini: 0-100ro